ABOUT FRANKIES

Frankies is een Dutch Design Label en al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in het produceren en verkopen van 100% eerlijk kwaliteitsleder producten. Wij bij Frankies hechten waarde aan duurzaamheid, we hebben oog voor detail en zijn service gericht.

Ons leer wordt secuur geselecteerd en lokaal bewerkt door de beste ambachtslieden. Zij maken een uitstekende selectie in de verschillende soorten Full Grain Leer en Splitleer. Door de selectie bieden wij jou de beste kwaliteitsleer aan. Vervolgens wordt het lokaal hier in Nederland verwerkt tot het prachtige product waar je nu op zoek bent. Wij staan achter ons product en voel je vrij om het te laten testen door een sumoworstelaar of misschien wil je je schoonmoeder er mee vast binden. Je kunt het zo gek niet verzinnen wij garanderen succes!

Achter Frankies Leermeneer zit een complete familie. Frankie is 45 jaar geleden begonnen met het verhandelen van lederproducten. Hierdoor heeft hij een flinke dosis kennis van leer. Daarbij heeft hij uitstekende contacten opgebouwd met de fabrikant. Hierdoor kunnen wij een uitstekend leder product aanbieden. Wil je iets weten over het leer; waar het bijvoorbeeld vandaan komt, hoe het bewerkt is of hoe je het moet behandelen? Vraag het Frankie! Want hij is niet voor niets DE LEERMENEER!

Naast Frankie zijn de kinderen Ricardo en Romy bij het bedrijf betrokken. Frankie zou Ricardo omschrijven als de creatieve chaoot die altijd met nieuwe ideeën komt. Hij is altijd bezig met het vernieuwen en moderniseren van ons bedrijf. Ricardo heeft een groot aandeel gehad in het vormen van de communicatiemiddelen. Duurzaamheid en het verkleinen van de Carbon Footprint komen dan ook uit zijn ideeënkoker. Romy zou als kletskous worden omschreven door Frankie. Daardoor houdt ze van persoonlijk contact met de klant en wil ze graag de klant zo goed mogelijk bedienen. Gaat het een stukje klantenservice of advies op maat, geen zorgen. Romy staat voor je klaar!

Wij zijn op vakantie!

De webwinkel is tijdelijk gesloten wegens vakantie!

Met vriendelijke groet,

Frankies

Logo Frankies